Karelia à la carte – Rakkaudella
Karelia à la carte on pohjoiskarjalaisten ravintoloiden sekä matkailu-, elintarvike- ja käsityöalan yritysten verkosto. Ainutlaatuisessa ruokamatkailuverkostossamme on jo yli 80 yritystä ympäri maakuntaa.Karelia à la carte -ruokapöydässä tuoksuvat mureaksi haudutetun villisian, lampaan ja karjalanpaistin aromit. Muikut ja muut järvikalat monessa muodossa, siitake- ja metsäsienet, kasvisrelissit, pateet, uunissa haudutettu juuressärä ja rukiiset leivät antavat makumuistoja, joihin oman säväyksensä lisäävät erilaiset hunajat, aromikkaat sinapit, marjaisat mehut, hillot, marjajauheet, koivunmahla ja suussa sulavat perinneleivonnaiset: sultsina, tsupukka, kukkonen, pyörö, vatruska. Monimuotoista ruokakulttuuriamme rikastuttavat Karelia á la carte -arvot:
• Karjalaisuus
• Paikallisuus
• Omaleimaisuus
• Luonto
• Vieraanvaraisuus
• Luottamus